Postare incomodă pentru cei mai proaspeți MILOGI ai ROMÂNIEI! Profesorii și învățătorii!

Am citit astăzi, CHIAR AICI, că sindicatele din învățământ solicită pensionarea anticipată din cauza condițiilor grele de muncă?! Care condiții? Cele create de copiii noștri? În cazul ăsta, hai sictir!

Cam dur, nu-i așa? Câți dintre voi așteptați cu sufletul la gură să luați și pensie și să mai aveți un serviciu, așa cum se practică de ani buni în România? Câți? Mulți, puțini? Păi, dacă vă pensionați, înseamnă că nu mai puteți avea un serviciu? Corect? Corect! De ce permite legea așa ceva? Pentru că este o lege proastă! Și, dacă-i proastă, trebuie schimbată!

Mai departe! Aveți salarii mici, prea mici că să puteți trăi? Păi, vă ține cineva cu forța în învățământ? Nu cred! Atunci, valea! Locuri de muncă sunt, de nu puteți voi citi atât de multe! Întrebați angajatorii cât de greu găsesc români dispuși să muncească! Sunt locuri de muncă, domnilor profesori și învățători! Aaaa, sunt la fel de prost plătite? Îhî…Și, când spuneți asta, cu ce comparați? Că, nu-i așa, ca să spui că e mare sau mic, trebuie să-l compari cu ceva! Cu ce comparați? V-ați blocat? Nu-i nimic…mergem mai departe!

Aaaa, în România salariile sunt mici?! Păi, ce să vă fac, dacă ați votat ca bivolii, mereu și mereu aceiași și aceiași oameni! Știți la al câtelea mandat este Nicolicea? Sau Dragnea, Ponta, mare parte din gașca pedelistă și mulți, prea mulți dintre actualii liberali? Știți câte mandate au? Multe! Prea multe! Și, ei v-au îngropat! Îmi spuneți că legea electorală este proastă, că ei se pun pe liste și tot ei ies? Dar voi, profesorilor și învățătorilor, de ce nu ieșiți în stradă să-i obligați să facă o lege electorală care să vă permită să votați oameni, nu liste de partid? Sunteți comozi, vă este teamă, este frig, câteodată? Aaaa…voi ieșiți doar când vreți salarii mai mari! Am înțeles!

Păi, dacă nu ieșiți în stradă, dacă nu vă pasă, dacă nu vreți să schimbați ceva în bine în țara asta, acceptați ca niște imbecili să vă conducă un ministru analfabet, am și uitat cum îl cheamă…Pop parcă, cum îndrăzniți voi, măi, românilor cu mâna întinsă, să-mi spuneți că din cauza condițiilor grele de muncă vreți să vă pensionați cu 3 ani mai repede decât prevede legea?

Să vă fie maximă rușine!

PS 1: Ca să fie foarte clar pentru toți cei „afectați” de cele scrise! Am plecat din armată la cerere, am vândut cărți pe scări la Universitatea din București, am fost barman, șofer, am vândut alcool într-un depozit, am fost agent de vânzări, am fost jurnalist, consilier, patron, angajat și ce mai vreți voi. Am muncit în țară și în străinătate. Muncesc cel putin 14 ore/zi, caut performanță, sunt plătit foarte bine și-mi plătesc foarte bine oamenii cu care lucrez. Cam 20 euro/oră! Trăiesc și nu mă plâng, caut soluții și sunt convins că nu mă voi pensiona niciodată! Știți de ce? Pentru că eu nu am timp de căcaturi de astea, de ale voastre, eu chiar vreau să fac ceva cu viața mea, milogilor care sunteți!

PS 2: Îmi aduc aminte că un alt loser, Dacian Cioloș, a spus în toamna lui 2016, în campanie, că se impune ca toți angajații de la Stat să intre într-un ciclu de evaluare a competențelor. PSD a spus că vă crește salariile cu nu știu cât…iar voi ați mers la vot! Mi se face extrem de silă…

PS: Te poți abona la blogul meu…CLICK AICI! Dacă ești profesor sau învățător…să nu îndrăznești!

PS: Dacă-ți place ce ai citit, te invit pe Facebook, în grupul ROMANIA OPEN MIND! Este grupul românilor cu lecturile la zi, bun simț și asumați susținători ai civilizației europene. Vino și tu, invită-ți prietenii! Te aștept!

3 gânduri despre „Postare incomodă pentru cei mai proaspeți MILOGI ai ROMÂNIEI! Profesorii și învățătorii!

Adăugă-le pe ale tale

Ai un comentariu?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Powered by WordPress.com. Temă: Baskerville 2 de Anders Noren.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: