Despre doi hipioți jegoși, „românii-mână întinsă” și despre lupta celor din urmă cu Soroș și cu „sistemul”!

Imaginea spune atât de multe. Foarte multe pentru cei care pricep ceva din lumea asta. Cei doi hipioți jegoși din imagine sunt doi oameni care au schimbat lumea: Steve Jobs și Steve Wozniak, fondatorii Apple.

Fotografia este făcută în garajul părinților lui Jobs, prin `72, în zilele în care se chinuiau să ansambleze Apple 1, primul lor calculator. America a rămas singurul loc în care inovația, competența și concurența definesc o societate sănătoasă în care cei care vor cu adevărat să reușeașcă…REUȘESC, iar ratații, loazele, sfârșesc trist, pe sub poduri.

În țara în care trăiesc românii, cu cele trei esențiale coordonate enunțate mai sus, ne putem șterge liniștit la cur, așa cum am făcut dintotdeauna. România este condusă de semianalfabeți, sectorul privat este sufocat de taxe și impozite, inovația nu este prețuită, încurajată, protejată și finanțată, iar putorile sunt miluite lunar cu miliarde cosmetizate în ajutoare sociale nici astăzi definite corect din punct de vedere social, moral și fiscal.

Și, pentru că propaganda lor absolut mizerabilă își propune să ne îndepărteze de valorile unui capitalism autentic și sănătos, asistăm cu toții la cea mai halucinantă ofensivă a mediocrității sistemice împotriva oamenilor decenți și muncitori.

Închei, întrebând imbecilii un lucru foarte simplu: știați că ăștia doi din poză și-au vândut mașinile și televizoarele ca să facă rost de niște piese necesare ansamblării primului lor calculator, calculator care avea să anunțe că lumea urma să se schimbe? Câți dintre voi vă vindeți televizorul ca să faceți ceva cu adevărat memorabil cu viața voastră de tot rahatul, „mână-întinsă care sunteți”? Aaaa, voi l-ați vinde, dar nu aveți idei?! Asta-i altă belea! Păi cum dracu` vreți voi să aveți idei, când „vă luptați” 24 de ore din 24, anonim evident, cu sistemul, Soroș, DNA și alții care vă fac viața un calvar? Mai aveți voi timp să gânditi? Nu mai aveți…

Proști da’ mulți! Fără școală, fără idei, fără bun simț, fără cultură, fără ambiții, fără loc de muncă, fără bani, fără identitate…dar cu drept de vot! De aia România este cum este…

Că au rămas prea puțini hipioți jegoși în țară și mult prea mulți imbecili cu mâna întinsă, posesori de televizoare deschise non-stop pe Antena 3 sau România TV!

Cătălin Dumitriu  

PS: Te poți abona la blogul meu…CLICK AICI!

Ai un comentariu?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Powered by WordPress.com. Temă: Baskerville 2 de Anders Noren.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: