VIDEO! MORMÂNTUL LUI MIRCEA ELIADE DIN CHICAGO…575 views! BENDEAC ȘI COMPANIA…+20 milioane views!


Știu, comparația nu are relevanță! Știu, nu-i corect față de Bendeac și colegii lui să fac asta! Mai știu că nu vreau să supăr pe nimeni, prețuiesc munca, căci despre muncă este vorba și în cazul tinerilor noștri umoriști!

Dar, nu am cum să nu mă cutremur când văd care este aderența de care se bucură un anumit gen de conținut în această lume digitalizată. Sunt de vină românii? Habar nu am! O vină au, cu siguranță, toți nemernicii care defilează astăzi împopoțănați cu un periculos și distrugător excepționalism patologic, fără conținut!

Sper să nu mor până în ziua în care un om, un Guvern, un Parlament, Academia Română sau orice altă intituție din țara mea să investească serios într-o campanie corectă de comunicare care să aibă un singur scop: alfabetizarea funcțională a viitoarelor generații de români.

Țara mea va fi o țară puternică abia atunci când românii vor fi oameni liberi, oameni care înțeleg lumea și prețuiesc cu adevărat valorile care au împins umanitatea unde se află ea astăzi.

Până atunci, vouă, celor care înțelegeți ce scriu eu aici, vă spun doar că modestia „templului” în care se odihnește Mircea Eliade merită împărtășită cu cât mai mulți dintre cei care înțeleg cu adevărat un lucru extrem de simplu! Doar modelele și excelența lor pot, prin valorizare și comunicare corectă, să garanteze cristalizarea identității noastre naționale!

Nu-i patetism, este doar multă, foarte multă tristețe! Vă rog să mă înțelegeți!

Cătălin Dumitriu  

PS: Te poți abona la blogul meu…CLICK AICI!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat asta: