CITIȚI ȘI COMENTAȚI! Dacă mai aveți ce! Banc sau realitatea cutremurătoare a acestui popor?

Am auzit povestea asta la un pahar…Citiți și voi! Este doar un banc sau o cutremurătoare realitate a acestui popor???

Cică, acum niște mulți ani, un tânăr dintr-un sat de pe la noi a fugit în America. Au trecut anii, a muncit pe unde a putut, dar, până la urmă, a prins un pic de cheag. S-a gândit să se întoarcă acasă, lucru pe care l-a făcut cu multă bucurie. Și-a adunat toți prietenii și le-a spus cum stă treaba în America, apoi le-a dat fiecăruia dintre ei câte 100 $.

Citește și…

12 vorbe celebre, de la PETRE ȚUTEA, pentru români cu mintea neodihnită!

Anul următor s-a întors din nou în satul natal, dar pentru că America începuse să resimtă efectele crizei economice, le-a putut oferi prietenilor săi câte…50$! Sigur, a avut grijă să le explice care este situația, oamenii au strâmbat din nas, dar au acceptat cei 50$!

A mai trecut un an, iar criza era cu adevărat puternică în America. Peste greutățile economice, „eroul” nostru a fost obligat și la alte cheltuieli, deoarece fata lui cea mare intrase la facultate. Așa se face că le-a explicat prietenilor săi situația și le-a spus că nu mai poate să le ofere nici măcar un dolar.

Acesta a fost momentul în care, fără rușine, unul dintre săteni, mai exact unul dintre vechii lui prieteni, îi spuse, bătându-i în același timp obrazul:

„Păi bine, măi băiete, tu vrei să-i plătești școala fetei din banii noștri?”

Comentarii, dragilor?

Powered by WordPress.com. Temă: Baskerville 2 de Anders Noren.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: