Despre Firea, Maica Tereza a PSD-ului și “alba neagră politică”!


Firea, Gabriela Firea, le-a spus bucureștenilor, ca să-i liniștească vezi Doamne, în legătură cu scumpirea prețului gigacaloriei, că nu vor fi afectați de creșterea cu 30% a prețului apei calde și căldurii, că această creștere va fi suportată de Primăria Capitalei, instituție condusă de această Maică Tereza a PSD-ului!

Pe Firea nu o poți acuza de prostie! Motiv pentru care nu-mi rămâne decât să o bănuiesc de cea mai jegoasă atitudine față de cetățeni pe care o poate avea un primar al unei capitale europene, în anul de grație 2017, în secolul XXI: MINCIUNA!

Citește și…

VIDEO! IORGA DESPRE MUNCĂ! Ce le spunea românilor, îngrijorat, în anii `30!

Ba da, madam Firea, fiecare bucureștean în parte va fi afectat de scumpirea gigacaloriei, deoarece subvenția plătită de Primăria Capitalei nu va fi achitată din conturile tale personale sau ale lui Pandele, ci tot din bugetul instituției, buget care se construiește din taxele și impozitele plătite de cei pe care-i liniștești, mințindu-i ca o desăvârșită mânuitoare de “alba neagră politică”.

Într-o țară civilizată, o asemenea abordare a primarului s-ar fi lăsat cu o demisie imediată, din cauze care țin de un anumit nivel al decenței publice și a asumării mandatului primit din partea celor pe care ai decis să-i iei de proști și să-i insulți cu minciunile tale.

De fapt, într-o țară civilizată, Gabriela Firea nu ar fi ajuns niciodată primar, iar eu nu aș fi avut motive să scriu așa ceva! Și…gata!

Cătălin Dumitriu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: