ANUNȚ INCREDIBIL! Afacere cu MIR BISERICESC! Evaziune sau prosteală pe față?

Scriam AICI, acum ceva vreme, despre oportunitatea introducerii caselor de marcat în biserici. Unii au „miluit” punctul de vedere cu un like, alții cu o „pensionară înjurătură”. Nu contează cum și câți au fost, pro sau contra!

Ce contează este faptul că, pe fond, tema rămâne de actualitate, mai ales în condițiile în care dezechilibrele fiscale sunt atât de mari încât provoacă depresii electorale din ce în ce mai greu de tratat.

După umila mea părere, nu se va schimba nimic pe acest subiect, motiv pentru care, veți vedea mai jos de ce, „antreprenoriatul românesc”, în căutare disperată de soluții, va avea de suferit!

Citește și…

12 vorbe celebre, de la PETRE ȚUTEA, pentru români cu mintea neodihnită!

Concret, încerc, cu maximă seriozitate, să dau o mână de ajutor unui român cu inițiativă care, paradoxal, nu găsește un furnizor serios de MIR BISERICESC, un furnizor care să emită documente contabile pentru o potențială achiziție de gen din una din mănăstirile aflate sub administrarea Sfântului Sinod.

Înainte de vă pune la dispoziție textul integral al anunțului românului boem plecat în căutarea facturilor bisericești care lipsesc astăzi cu desăvârșire din ecosistemul fiscal românesc, aș dori să fac două simple precizări!

  1. Dacă există un singur român, și se pare că există, care dorește să facă afaceri cu MIR BISERICESC, asta înseamnă că există o piața internă, serios consolidată, pentru acest produs, aspect care mă cutremură…suntem, totuși, în secolul XXI.
  2. Întreb, cu o naivitate pe care v-aș ruga să o tolerați…dacă sfintele fețe și pulpane bisericești nu au avut nici o jenă să pună etichetă și preț pe MIRUL BISERICESC, antreprenorului nostru de ce nu-i eliberează factură?

Iată textul și linkul către anunțul românașului nostru de toată isprava! Ce ar mai fi de spus…

„Cumpăr Sfânt și Mare Mir, materie sfințită care se folosește la Taina Mirungerii și altele, de la o mănăstire cunoscută din România: Voroneț, Putna, Curtea de Argeș, Cozia, Bârsana. Ofer preț foarte bun – 5 lei/recipient (în mănăstiri se vând cu 3 lei). Mă interesează cantități mari și foarte mari pentru că sunt reseller și am comenzi foarte mari de onorat în România. Toate achizițiile vreau să se facă cu facturi. ROG SERIOZITATE! Doamne ajută!” 

Ai un comentariu?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Powered by WordPress.com. Temă: Baskerville 2 de Anders Noren.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: