Emigrez dintr-o ROMÂNIE cu DRAGNEA la COTROCENI și GODINĂ la ACADEMIE!


Câteva întrebări…

România are Academie? Are, zic eu. Academicieni? Normal! Profesori universitari? Vreo câteva sute! Cercetători? Tot să fie!

Avocați de succes? Plină-i țara. Medici foarte buni? Fără discuție! Dar oameni de afaceri de succes, cinstiți, oameni care au reușit prin multă muncă, fără să fure nici măcar un singur leu de la Stat sau de la alții, avem! Sunt, nu mulți, dar sunt!

VIDEO! IORGA DESPRE MUNCĂ! Ce le spunea românilor, îngrijorat, în anii `30!

Contabili buni sunt? Clar, avem! Scriitori, filosofi, artiști, oameni de cultură de calibru mondial avem? Firesc, sigur că avem! Dar…români anonimi, foarte buni în domeniul lor de activitate, onești și respectați în comunitățile lor, avem? Evident, sigur că România din oameni din aceștia este făcută!

Ultima întrebare…

Ce dracu` trebuie să facem pentru a-i convinge pe aceștia să preia definitiv destinele acestei țări? Trebuie să ne rugăm de ei? Nu-i problemă, încep eu primul, nu am nici un fel de ezitare!

Măi, oameni buni, treziți-vă, implicați-vă, altfel, cât de curând, Dragnea se mută la Cotroceni și Godină la Academie! Înțelegeți că doar despre ei este vorba în țara asta? Înțelegeți, oameni buni, înțelegeți?…

Cătălin Dumitriu  

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: