Emigrez dintr-o ROMÂNIE cu DRAGNEA la COTROCENI și GODINĂ la ACADEMIE!

Câteva întrebări…

România are Academie? Are, zic eu. Academicieni? Normal! Profesori universitari? Vreo câteva sute! Cercetători? Tot să fie!

Avocați de succes? Plină-i țara. Medici foarte buni? Fără discuție! Dar oameni de afaceri de succes, cinstiți, oameni care au reușit prin multă muncă, fără să fure nici măcar un singur leu de la Stat sau de la alții, avem! Sunt, nu mulți, dar sunt!

VIDEO! IORGA DESPRE MUNCĂ! Ce le spunea românilor, îngrijorat, în anii `30!

Contabili buni sunt? Clar, avem! Scriitori, filosofi, artiști, oameni de cultură de calibru mondial avem? Firesc, sigur că avem! Dar…români anonimi, foarte buni în domeniul lor de activitate, onești și respectați în comunitățile lor, avem? Evident, sigur că România din oameni din aceștia este făcută!

Ultima întrebare…

Ce dracu` trebuie să facem pentru a-i convinge pe aceștia să preia definitiv destinele acestei țări? Trebuie să ne rugăm de ei? Nu-i problemă, încep eu primul, nu am nici un fel de ezitare!

Măi, oameni buni, treziți-vă, implicați-vă, altfel, cât de curând, Dragnea se mută la Cotroceni și Godină la Academie! Înțelegeți că doar despre ei este vorba în țara asta? Înțelegeți, oameni buni, înțelegeți?…

Cătălin Dumitriu  

Ai un comentariu?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Powered by WordPress.com. Temă: Baskerville 2 de Anders Noren.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: