SORIN CLAUDIU TUDORA, modelul perfect al analfabetului funcțional care siluiește ROMÂNIA!

I-am promis acestui analfabet funcțional că-i dedic câteva rânduri. Povestea este simplă! Am publicat, acum ceva timp, un articol despre casa lui Dragnea.

Am atașat o fotografie oferită de Google, deoarece în casa sinistrului eu nu am intrat niciodată. Am luat de bună o variantă livrată de Google, am atașat imaginea articolului, am publicat, s-au adunat vreo 31 000 de share și câteva înjurături de mamă cu privire la imaginea atașată.

Toate, absolut toate blestemele au fost livrate de „tovarăși” foarte iritați! Subiectul era unul singur: casa din imagine era a lui Videanu, nu a lui Dragnea, ziceau ei! Caut din nou pe Google, mă cert cu el, îmi servește alte imagini cu vile apocaliptice, cu lacuri, piscine etc. Nu intru în jocul comuniștilor, oricum un angajat la Stat din 1996 nu putea avea niciodată asemenea variante de reședință, construite din bani cinstiți!

Iată că peste ceva vreme, un alt „tovarăș”, un tipic și relevant ANALFABET FUNCȚIONAL, unul dintre aceia care stăpânesc astăzi România, postează pe pagina mea, găsiți conversația sub precedenta postare, o mustrare comunistă identică cu toate celelalte, dar cu o ciudată tușă de superioritate care, paradoxal, m-a deranjat foarte mult! Atașează el un link, vezi Doamne relevant, ca și cum cu Google imbecilul se șterge la cur și mă ceartă, ca o cătană putrezită ce este, mă face mincinos, nesimțit și manipulator.

Explic boului ce și cum și îl rog să publice el, exact pe pagina mea de Facebook, imaginea corectă a casei acestui derbedeu politic, numit Liviu Dragnea. El mă blochează pe FB, îmi spune ceva în privat despre părinți, mă face prost crescut, motiv pentru care public acest text ca să-i spun aici, câteva:

Dacă știi tu, măi prostule, care-i casa reală a  viitorului deținut de drept comun, Dragnea Liviu, postează aici, cu responsabilitate și asumare publică, o imagine cu „amârata garsonieră” în care locuiește preferatul tău, măi imbecilule!

România stă pe loc de peste 25 de ani pentru că toți analfabeții funcționali, asemenea ție, nu înțeleg că este elementar și obligatoriu să pui ceva la loc când invalidezi conceptele altora.

Nu vei posta, măi, loază, nimic, deoarece nu ești sigur care din imaginile livrate de întreaga presă românească online, TOATĂ FIIND MANIPULATORIE, este cea corectă, iar tu nu ai văzut cu ochii tăi casa respectivă, dar, paradoxal, știi sigur că imaginea atașată de mine este nereală! Pricepi paradoxul?

Te jignesc ca să simți și tu ce am simțit eu când m-ai făcut mincinos și manipulator, în condițiile în care nu mă cunoști și nu știi ce fel de om sunt.

Ți-am dedicat aceste rânduri pentru că ți-am promis aseară acest lucru, pentru că mă țin de cuvânt și pentru că acest text trebuie să genereze o anumită semantică în ceea ce vă privește pe voi, „tovarășilor pensionari”, semianalfabeți sau analfabeți funcționali. Slavă Domnului că nu sunteți toți la fel!

Te disprețuiesc! Pe tine și pe toți cei care-ți seamănă. Mai mult decât îți poți da tu seama. Pentru că nu gândiți, pentru că sunteți niște rebuturi ale unei epoci în care eu am crescut, mai imbecilule, la rând la pâine! Din cauza generației voastre, comunist decrepit ce ești!

Închei, rugându-vă pe toți cei care, asemenea acestui specimen sinistru, un pensionar ofițer în eternă rezervă, în mod cert privitor de Antena 3 și România TV, aveți afinăți politice similare, vă spuneți „tovarăși” și sunteți capabili doar să înjurați și să folosiți cuvinte pe care nu le înțelegeți, să stați foarte departe de acest blog. Facebook-ul este atât de mare încât vă poate „ține” și pe voi.

România însă este prea micuță. Nu știu, sărăcuța de ea, cât va mai putea să vă suporte!

Cătălin Dumitriu 

Ai un comentariu?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Powered by WordPress.com. Temă: Baskerville 2 de Anders Noren.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: