Despre MANIPULARE! OAMENI și WOLFRAM, în eterna matrice americană!

Mulți dintre voi își aduc aminte de povestea gazelor chimice pe care Saddam Hussein le folosea, chipurile, împotriva comunităților de kurzi, marginali societății sunite și perfecte făurite de acel dement halucinant, după chipul și asemănarea lui.

Povestea a fost livrată în secvențe atent monitorizate opiniei publice mondiale, așa încât, la momentul oportun, SUA a atacat Irakul, pe la 4 dimineața! Ce a urmat se știe, Saddam a sfârșit spânzurat, iar avuția Irakului a fost împărțită frățește între „băieții deștepți”.

Sigur vă aduceți aminte și că, paradoxal, la foarte mulți ani după această poveste cu eroi americani și dictatori irakieni, un fost prim-ministru britanic, Tony Blair pe numele lui, recunoștea relaxat, la un post de televiziune, că povestioara cu armele chimice ale lui Saddam nu era chiar așa cum a fost ea povestită la vremea respectivă. Deci, un exercițiu sinistru de manipulare publică la scară mondială, un război scurt, o eliminarea de dictator neascultător și gata…viața merge mai departe.

CE AM EU ȘI NU VA AVEA INDIVIDUL ĂSTA NICIODATĂ!

Iată că acum, asistăm cu toții la o altă mizerie, marcă înregistrată americană. Deodată, experții curului (scuzați, dar îmi vine să vărs de nervi) au descoperit că imbecilul sinistru care conduce dinastic Coreea de Nord ar avea arme nucleare atât de mici încât le-ar putea pune pe rachete… atât de mari încât cele din urmă pot lovi SUA, Japonia și nu mai știu eu ce dominion american de pe acest pământ.

Povestea unui WC din Oostende, a unui posibil român și a unei monede de 50 de cenți!

Este limpede că americani au intrat oficial în etapa care pregătește propangandistic rezolvarea problemei regimului comunist de la Phenian. Inițiații tac mâlc și fac deja calcule economice detaliate! De ce? Pentru că cea mai recentă evaluare avizată a bogățiilor subterane ale statului comunist fac să amețească orice speculator de pe Wall Street: 6000 de miliarde de dolari!!! Da, exact despre o astfel de sumă este vorba: 6000 de miliarde de dolari! Mai pe românește spus, zăcămintele de fier, cărbune, aur, zinc, cupru, granit, calcar, molibden şi magnezit aflate sub autoritatea comuniștilor sunt uluitor de mari. Iar bătălia finală se dă pentru wolfram, nu pentru securitatea americanilor, eliberarea nord coreenilor sau propășirea democrație! Cele din urmă sunt niște căcaturi, în acest caz doar banii contează! Nu mă credeți, citiți mai multe pe Business Insider, publicație americană!

Închei, precizând încă o dată că sunt atașat 100% modelului cultural Occidental. Îmi place America și întreaga ei poveste, evident, cu excepțiile cuvenite! Sunt opozant declarat și asumat Rusiei autocrate și întregului ei ecosistem politic. Sunt singurul român care l-a înjurat ca la ușa cortului și public pe dementul de Rogozin (citește asta AICI), dar…unu-i una și alta-i cealaltă! Americanii, de fapt, mediocritatea mediatică cu care ei pregătesc o nouă invazie, mă insultă teribil!

DESPRE OAMENII CARE TRĂIESC ÎN ROMÂNIA ȘI HALUCINANTELE LOR HÂRDAIE DE BALEGĂ!

Și, când sunt mințit sau luat de prost, ce-i care mă cunosc știu asta foarte bine, reacționez foarte urât! Sigur, Kim Jong-un…ăla sau cum îl chemă este un alt mare dement pe care omenirea îl oferă cu titlu gratuit contemporaneității.

Sigur că oamenii ăia mănâncă de pe jos (datele mele sunt exacte, relatate în detaliu de un amic care a trăit prea mulți ani la Phenian că să poată uita așa ceva). Sigur că lumea modernă nu poate tolera astfel de dictaturi toxice și primitive. Evident, tema trebuie rezolvată urgent! Mai contează și felul în care o faci, mai ales când știi foarte clar că nu vei primi în veci vot unanim în Consiliul de Securitate al ONU! Și atunci, faci ce crezi tu că se face în astfel de cazuri: MINȚI ȘI MANIPULEZI!

Motiv pentru care…Mister Trump, HAI SICTIR!

Cătălin Dumitriu

Ai un comentariu?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Powered by WordPress.com. Temă: Baskerville 2 de Anders Noren.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: