ROMÂNIA sub dictatura PROSTIEI! Chiar și PETRE ȚUȚEA, la un moment dat, a cedat nervos!


„Când vezi cirezile de imbecili, însingurarea devine suportabilă!” – Petre Țuțea.

Citatul este autentic, așa cum un altul mai celebru și la fel de spumos l-a aruncat pe magistru în ghearele ascuțite ale nostalgicilor comuniști ai anilor `90.

„Un tâmpit mai mare ca mine nu există. Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi! De asta numai eu am fost în stare.” – Petre Țuțea.

Observând cu îngrijorare „aglomerația metafizică” care sufocă pur și simplu spații conceptuale altădată total inaccesibile cirezilor de imbecili la care, fără perdea și deloc suspect de lipsă de sinceritate, Țuțea făcea referire imediat după rezultatele alegerilor din 1990, trebuie să constat, lipsit de reverența cuvenită poporului care mă tolerează încă, un lucru foarte simplu.

Citește și…

VIDEO! IORGA DESPRE MUNCĂ! Ce le spunea românilor, îngrijorat, în anii `30!

Imbecilii și idioții cu cetățenie română, din ce în ce mai mulți și gălăgioși, preiau din mers „trebile” acestei națiuni, timp în care, ceilalți, FIȚOȘII, cu ceva carte, profesori, medici, avocați, economiști, preoți, militari sau academicieni, lipsesc cu desăvârșire și periculos din peisaj!

Mămici casnice cu 8 clase știu totul despre vaccinuri și fac prozelitism împotriva acestora, comuniști pensionari cunosc finețurile politice ale OSCE și te scuipă dacă spui ceva de bine despre America sau UE, alții, încă onaniști și delicat epilați, combat strategic Brexitul, pentru că, nu-i așa, nu prea mai au de unde fura, iar pițipoance analfabete comentează, asumate și excitate, pe conturile de Facebook ale lui Cărtărescu, Tudor Chirilă, Ponta, Bușoi, Orban sau Florin Piersic Jr.

Citește și…

Dictatura hashtag-lui, democrația românească, Țuțea și păsărica cu apă!

Atâta vreme cât 42% dintre români sunt analfabeți funcțional (adică, mai puțin pretențios spus, știu să scrie și să citească, dar nu pot înțelege și nu pot să gândească), iar ministrul Educației este un tânăr politician de viitor, dovedit la rându-i analfabet, în prime time, la o televiziune națională, România are toate șansele ca în cel mai scurt timp, 10, cel mult 20 de ani, să devină o națiune asuprită de o unică și irepetabilă dictatură a prostiei!

Dar o dictatură modernă, cu ”adevărat europeană”, susținută de acești 42% dintre români, adică de câteva milioane de voturi! Evident, asumate și liber exprimate!

Cătălin Dumitriu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat asta: