ROMÂNIA sub dictatura PROSTIEI! Chiar și PETRE ȚUȚEA, la un moment dat, a cedat nervos!

„Când vezi cirezile de imbecili, însingurarea devine suportabilă!” – Petre Țuțea.

Citatul este autentic, așa cum un altul mai celebru și la fel de spumos l-a aruncat pe magistru în ghearele ascuțite ale nostalgicilor comuniști ai anilor `90.

„Un tâmpit mai mare ca mine nu există. Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi! De asta numai eu am fost în stare.” – Petre Țuțea.

Observând cu îngrijorare „aglomerația metafizică” care sufocă pur și simplu spații conceptuale altădată total inaccesibile cirezilor de imbecili la care, fără perdea și deloc suspect de lipsă de sinceritate, Țuțea făcea referire imediat după rezultatele alegerilor din 1990, trebuie să constat, lipsit de reverența cuvenită poporului care mă tolerează încă, un lucru foarte simplu.

Citește și…

VIDEO! IORGA DESPRE MUNCĂ! Ce le spunea românilor, îngrijorat, în anii `30!

Imbecilii și idioții cu cetățenie română, din ce în ce mai mulți și gălăgioși, preiau din mers „trebile” acestei națiuni, timp în care, ceilalți, FIȚOȘII, cu ceva carte, profesori, medici, avocați, economiști, preoți, militari sau academicieni, lipsesc cu desăvârșire și periculos din peisaj!

Mămici casnice cu 8 clase știu totul despre vaccinuri și fac prozelitism împotriva acestora, comuniști pensionari cunosc finețurile politice ale OSCE și te scuipă dacă spui ceva de bine despre America sau UE, alții, încă onaniști și delicat epilați, combat strategic Brexitul, pentru că, nu-i așa, nu prea mai au de unde fura, iar pițipoance analfabete comentează, asumate și excitate, pe conturile de Facebook ale lui Cărtărescu, Tudor Chirilă, Ponta, Bușoi, Orban sau Florin Piersic Jr.

Citește și…

Dictatura hashtag-lui, democrația românească, Țuțea și păsărica cu apă!

Atâta vreme cât 42% dintre români sunt analfabeți funcțional (adică, mai puțin pretențios spus, știu să scrie și să citească, dar nu pot înțelege și nu pot să gândească), iar ministrul Educației este un tânăr politician de viitor, dovedit la rându-i analfabet, în prime time, la o televiziune națională, România are toate șansele ca în cel mai scurt timp, 10, cel mult 20 de ani, să devină o națiune asuprită de o unică și irepetabilă dictatură a prostiei!

Dar o dictatură modernă, cu ”adevărat europeană”, susținută de acești 42% dintre români, adică de câteva milioane de voturi! Evident, asumate și liber exprimate!

Cătălin Dumitriu

5 gânduri despre „ROMÂNIA sub dictatura PROSTIEI! Chiar și PETRE ȚUȚEA, la un moment dat, a cedat nervos!

Adăugă-le pe ale tale

  1. Domnule, Catalin Liviu,sunteti o rara avis printre noi…postati mai des astfel de texte poate se mai adauga ceva la minoritatea celor cinstiti. Eu, va multumesc !

Ai un comentariu?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Powered by WordPress.com. Temă: Baskerville 2 de Anders Noren.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: