Despre ROMÂNIA țoapelor, a imbecililor și a festivismului comunist de cartier!

O țoapă va rămâne tot o țoapă, indiferent câte update-uri primește. Cu imbecilii este și mai greu. Ei nici măcar nu înțeleg despre ce este vorba. Fac ce știu ei să facă mai bine, pupă cururi și mâini de țoape!

Nu aceste două categorii de mamifere mă deranjează foarte tare. Cea mai urâtă fotografie de pe pământ este cea în care „primarul de România”, încins cu tricolorul și marcat de importanța momentului, taie cu foarfeca…mă rog, ați înțeles! Observație: toți primarii din România, indiferent de culoarea lor politică, sunt la fel. Niște siniștrii și jegoși oportuniști, căutători de băi de mulțime și de fotografii relevante, alături de electoratul care-l iubește, pe el, pe primar, atât de mult. Același primar ipocrit este cel care zâmbește cu fățărnicie pentru presă și strânge zeci de mâini tremurânde de emoție…mâinile publicului imbecil.

Uităm mereu că este în fișa postului unui primar să facă, să dreagă, să muncească. Un obiectiv finalizat, așa cum a fost rahatul ăsta de pasaj din București, de la Piața Sudului, devine un mare subiect de presă și motiv de întâlnire a țoapelor de talia lui Firea cu electoratul său imbecil, posesor de centuri negre în pupat mâini și de centuri, cum altfel, maro, la pupat…cururi!

Cătălin Dumitriu

Ai un comentariu?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Powered by WordPress.com. Temă: Baskerville 2 de Anders Noren.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: