Așa îmi vine să vă bag pe toți în buzunare și să mă întorc în secundele facerii lumii…

M-au dojenit unii și alții, în privat. Că cică sunt așa și pe dincolo, că sunt prea critic, că fac parte din categoria celor care caută nod în papură și nu văd nimic bun în ecosistemul din care fac parte, că la deal, că la vale…că, mă rog.

Sincer, nu-mi prea pasă. Scriu exact ce simt și cred. Sunt eu 100%, „nefardat” și dezbrăcat de toate rahaturile folosite, deobicei, pentru păstrarea aparențelor.

Sunt așa cum sunt eu! Așa cum m-am croit! Pe cuvânt că-mi place tare mult cu cine am de-a face! După niște zodiace chinezești sunt tigru nu știu de care, iar în civilie, fecioară cretină și psihopată!

Nu, nu sunt fatalist, mioritic și plângăcios, așa cum, lipsiți de „sculele” potrivite, unii dintre cititorii gândurilor mele, și nu sunt puțini, peste 150 000 de vorbitori de limbă română în ultimele 30 de zile, cred despre mine.

Am o pereche de ouă tari, cu care mă mândresc. Știu exact unde încep și unde mă termin, mai bat și câmpii, dar o fac pe timpul și pe banii mei. Sunt un bărbat foarte urât, nesuferit, dar liber și tupeist.

Ca să nu mai existe întrebări fără răspunsuri, vă invit pe toți cei care doriți să schimbați lumea, așa cum naiv încerc și eu a face, să scurtați timpul pe care-l petreceți plângându-vă de milă și să ascultați ce ascult eu!

Muzică sau cum dracu` îi spune chestiei astea…că după o sesiune de acest gen, așa îmi vine să vă bag pe toți în buzunare și să mă întorc în secundele facerii lumii ca să alegem din nou ce și cum vrem să fim…pentru că, bag seamă, prima dată, noi, românii, am ales ceva ce nu prea ni se potrivește!

Stați drept, pipăiți-vă între picioare, vedeți ce găsiți acolo și aveți grijă de ele, ascultați muzică bună…sau cum dracu` se numește chestia asta și lăsați vrăjeala și văicăreala de vădane!
Hai, sus…ai treabă, schimbă-ți lumea, române!

Comentați mai jos, nu evitați subiectul! Dacă vrei să te abonezi la acest blog…CLICK AICI!

Cătălin Dumitriu

Ai un comentariu?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Powered by WordPress.com. Temă: Baskerville 2 de Anders Noren.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: