VIDEO! Vorbește ION ILIESCU! Comparați cu retorica pesedistă a monarhiei DRAGNEA!

PSD nu este o noțiune abstractă! Este o organizație politică parazitară, făptuită doar din cuvinte care nu spun nimic, din promisiuni „împachetate” în dosare groase de guvernare și purtătoare de iluzii deșarte. PSD este făptuit din ideologii decrepite, din fățărnicie, incompetență și din impostură.

Nu s-a schimbat și nu se va schimba nimic în acest PSD care se sprijină machiavelic pe fragilitatea culturală a acestui popor. Nu s-a schimbat și nu se va schimba nimic în acest PSD autocratic, format din închipuiți „cezari socialiști” și din alte câteva mii de umbre de oameni. Nu se va schimba nimic în acest PSD pentru că ei, pesediștii, nu pot, nu știu și nu au de gând să se schimbe. Iar cea mai bună dovadă în acest sens este grava și periculoasa lipsă de conținut a întregii retorici pesediste…de la Ion liescu până astăzi, în vremurile monarhiei Dragnea!

Pentru conformitate…priviți! Vorbește Ion Iliescu!

Cătălin Dumitriu

PS: Dacă-ți place ce ai citit, te invit pe Facebook, în grupul ROMANIA OPEN MIND! Este grupul românilor cu lecturile la zi, bun simț și asumați susținători ai civilizației europene. Vino și tu, invită-ți prietenii! Te aștept!

Un gând despre „VIDEO! Vorbește ION ILIESCU! Comparați cu retorica pesedistă a monarhiei DRAGNEA!

Adăugă-le pe ale tale

  1. Doamne,cum s-a ajuns,de unde am plecat ???Este monstruos ce se intampla avcum in Romania !!!Orice am spune,sau face psd-ul acest monstru,va face doar ce-l avant5aje3aza !!!Doamne,ne-am intors in anii 90 !!!!!

Ai un comentariu?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Powered by WordPress.com. Temă: Baskerville 2 de Anders Noren.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: