FIȚI AMABIL, CÂT A COSTAT ȘI CU CE BANI V-AȚI CONSTRUIT ACEST CASTEL ABSOLUT MINUNAT?


Pentru Liviu Dragnea…

Stimate domnule Dragnea,

Vă rog foarte mult să-mi scuzați abordarea, dar nu m-a dus mintea să fac altfel. Un singur minut vă rețin, cu o chestiune esențială pentru mine și, bănuiesc, pentru încă vreo câteva milioane de români.

Fiți amabil, cât a costat și cu ce bani v-ați construit acest castel?

Vă întreb, gândindu-mă că din 1996, moment în care ați devenit prefectul județului Teleorman, ați lucrat doar la stat, ocupând poziții în administrația publică locală sau națională.

Vă întreb, gândindu-mă că de mai bine de 10 ani îmi mănânc ficații cu un credit ipotecar și nu sunt în stare să plătesc anticipat nici măcar o rată.

Vă întreb, gândindu-mă că în România sunt peste 1,3 milioane de funcționari publici și cea mai mare parte dintre ei se confruntă cu aceleași probleme ca și mine, deși eu am evoluat toată viața în mediul privat.

Vă întreb, gândindu-mă că 4 milioane de români sunt inactivi pe piaţa muncii, iar 7 milioane beneficiază de o formă de ajutor social, mulţi fără să merite. Asta înseamnă că foarte mulți dintre noi, românii, așa anonimi și rupți în cur cum suntem, nu avem castele, așa cum aveți dumneavoastră, angajat la Stat fiind!

Cu speranța că veți înțelege dorința mea de a afla ce pot face pentru a scăpa din caruselul datoriilor la bănci, vă mulțumesc anticipat pentru răspunsul pe care mi-l veți trimite la adresa de e-mail atașată acestui blog obscur și vă asigur de toată prețuirea mea!

Pentru tine, cititorule…

Dacă și tu vrei să afli răspunsul la această întrebare, distribuie, dă un like postării de pe Facebook etc. Dacă nu te interesează…ce să zic…îți doresc o zi minunată…într-o țară minunată!

Cătălin Dumitriu

10 thoughts on “FIȚI AMABIL, CÂT A COSTAT ȘI CU CE BANI V-AȚI CONSTRUIT ACEST CASTEL ABSOLUT MINUNAT?

Add yours

 1. Acolo nu e numai un castel…e un mare domeniu; el si Varanu..cand von scoate pt popor tot ce este furta de la furaciosii astia de “vita nobila”/

  Like

 2. Daaa, si cand te gandesti ca nu este nici 20% din ce are VIDEANU, si a tuturor celorlalti corifei ca sa nu le zic hoti, care au codus Romania din 90 încoace. Unii s-au retras din politica ca sa li se piarda urma, dar sa ramana cu averile facute din furat. Pana nu se vor schimba din temelii legile pana nu vom avea o justitie dreapta, pana nu va intra în functiune legea lustratiei, poporul va fi jacmanit si furat în continuare. Cei mai multi romani traiesc cu salarii si pensii de mizerie de pe o zi pe alta, iar hotii se lafaiesc cu averi inconmensurabile, îsi fac concedii si vacante prin cele mai luxoase locuri din lume pe care noi nici nu le banuim.

  Like

 3. Nu are timp sa-ti raspunda acum. Ai rabdare pana ajunge la “mititica”…Dar si atunci s-ar putea sa fie timp numai pentru “lucrari stiintifice”, pentru a scapa mai repede…

  Like

 4. Asa sunt romanii,descurcareti si proprietari,cei mai proprietari din Europa.Cred ca a costat cam cat casele lui Iohanis,numai ca presedintele si-a adus aminte de unde sunt banii…din meditatii.

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: