VIDEO NORICA NICOLAI! Despre greșita formulă de excepționalism a românilor!

O discuție cu Norica Nicolai este, de fiecare dată, extrem de ofertantă. Dialogul nu suferă, iar predicatele folosite sunt alese așa încât să comunice cât mai exact subiectul.

Norica Nicolai nu are cireș. Nu se ferește de cuvânt și de semantica lui. Spune direct, fără mărțișoare inutile, tot ce are de spus. Un model atipic de om politic, un stăpânitor al opozițiilor conceptuale, un om cu adevărat liber. Da, România suferă, România nu știe, România nu înțelege, România este plină de părelologi, dar România este obligată să reușească.

Prima discuție filmată a Noricăi Nicolai cu un blogger. A ieșit ceva sau nu…aflați singurei din video de mai jos! Să fiți iubiți și cuminți!

Cătălin Dumitriu

Un gând despre „VIDEO NORICA NICOLAI! Despre greșita formulă de excepționalism a românilor!

Adăugă-le pe ale tale

  1. Un om polictic pe care il apreciez si care a demonstrat in timp seriozitate, competenta si responsabilitate. Eu sunt de parere ca a realiza calitatea intr-un domeniu oarecare, inseamna in primul rand a exista la origine calitatea umana. Din calitatea de om vine echilibrul pe orice treapta a societatii te-ar duce viata.

Ai un comentariu?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Powered by WordPress.com. Temă: Baskerville 2 de Anders Noren.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: