ORDINARILOR! SUNAȚI-L PE TATA SĂ-I SPUNEȚI CĂ L-AȚI MINȚIT ȘI DE DATA ASTA!


UPDATE: Acum câteva minute, sinistra, impostoarea și mincinoasa notorie olguța vasilescu, a explicat națiunii că pensiile cresc, de fapt, din 2019, în condițiile în care au câștigat alegerile mințind pensionarii României că le vor crește pensiile de la 1 octombrie 2017. Cât de nesimțiți pot fi acești oameni și cât de imbecili pot fi votanții acestui PSD care își bate pur și simplu joc de români?

Ce trebuie să facem ca să nu mai fim dobitocii lor? Ce trebuie să se mai întâmple în țara asta ca să nu mai fim mințiți, insultați, disprețuiți, batjocoriți! Băi, oameni buni, chiar suntem făcuți din rahat, nu mai avem nici măcar curajul să cerem să fim respectați? Rău am mai ajuns, tare rău am mai ajuns!

Dacă, vreodată, voi ajunge, paradoxal, providențial sau conjuctural într-un loc în care aș putea decide pentru semenii mei, JUR că voi face tot ce este omenește posibil așa încât frauda/minciuna electorală să fie pedepsită cu ani grei de închisoare! NENOROCIȚILOR!

Iată ce scriam, aici…pe 6 iunie 2017!

Au câștigat alegerile pentru că ne-au mințit părinții! Cu dosarul minune în brațe, a defilat ca un escroc notoriu pe la toate televiziunile și a promis românilor creșteri de salarii și alte sute și sute de cadouri electorale!

Astăzi, 6 iunie 2017, infractorii pesediști au anunțat ca nu sunt bani pentru creșterile salariale promise, promisiune care i-au propulsat în scaunele puterii, așa că…se amână!

Nimeni, absolut nimeni, nu va răspunde nici de această dată pentru FRAUDA ELECTORALĂ de proporții biblice!

Am mai spus, o repet și acum, în România noastră, atât de dragă nouă, nimeni nu răspunde pentru nimic!

Jeguri ordinare care sunteți, sunați-l pe tata și spuneți-i că l-ați mințit și de această dată!

Cătălin Dumitriu

PS: Dacă-ți place ce ai citit, te invit pe Facebook, în grupul ROMANIA OPEN MIND! Este grupul românilor cu lecturile la zi, bun simț și asumați susținători ai civilizației europene. Vino și tu, invită-ți prietenii! Te aștept!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat asta: