PLEDOARIE ANTI-VACCINARE! „Epidemia de rujeolă este, de fapt, doar o epidemie mediatică!”

Se numește Mircea Pușcașu, este medic și președinte al Asociației Bucovina Profundă. Este unul dintre cei mai activi militanți anti-vaccinare din România. Pledoaria lui poate genera noi controverse sau poate valida, cu ajutorul argumentului medical, teorii mai puțin cunoscute publicului larg.

Personal, nu sunt de acord cu pledoaria invitatului meu. Mă poziționez în cealaltă tabără. Am motivele mele. Deși opozabili din punct de vedere al convingerilor și opiniilor pe tema fierbinte a vaccinurilor, am găsit amândoi suficiente motive să decidem că cel mai corect canal de comunicare pentru opinii anti-vaccinare nu poate fi decât unul asumat de un individ ca mine, poziționat categoric pro-vaccinare.

Acestea fiind precizate, vă invit să-l urmăriți pe doctorul Pușcașu, să comentați și să completați deja cunoscutele pledoarii pro sau anti-vaccinare!

Cătălin Dumitriu    

5 gânduri despre „PLEDOARIE ANTI-VACCINARE! „Epidemia de rujeolă este, de fapt, doar o epidemie mediatică!”

Adăugă-le pe ale tale

  1. Excelent interviul. În sensul că expune toate inepțiile opiniilor anti-vaccin. Desigur, poți să te îndoiești de eficacitatea vaccinării, dar nu cu argumentele cu care vine dr. Pușcașu. Sunt simple inepții.

Ai un comentariu?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Powered by WordPress.com. Temă: Baskerville 2 de Anders Noren.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: