600 de DOSARE pentru Tov. CHIRTOACĂ? Ce nu se spune despre „CAMPIONUL DEMOCRAȚIEI” de la Chișinău!

Dorin Chirtoacă a făcut în 10 ani mai multe favoruri familiei sale şi clanului din care face parte. Fratele lui Dorin Chirtoacă, Lucian, a devenit cel mai mare distribuitor de cafea din Chişinău. Rulotele lui Lucian Chirtoacă sunt împrăştiate prin tot Chişinăul. Firma petrolieră a unchiului său, Mihai Ghimpu, liderul Partidului Liberal de 10 ani, aprovizionează cu petrol toate întreprinderile din subordinea Primăriei Chişinău.

Dorin Chirtoacă a tot figurat prin diferite dosare de urmărire deschise la un moment dat de către angajaţii Ministerului de Interne de la Chişinău şi preluate ulterior de Procuratura Anticorupţie şi ofiţerii CNA. Știe cineva mai multe despre miraculoasa fabrică de cărămidă din Transnistria?
Surse care l-au interceptat pe Chirtoacă, le telefon evident, spun că primarul de Chişinău şi unchiul său, Mihai Ghimpu, ar fi dat indicaţii directe unor oameni de afaceri sau funcţionarilor din subordinea lor pentru a li se livra anumite bunuri. Multe dintre aceste bunuri, foarte scumpe, ajung în România, unde cei doi ar deţine proprietăţi.
Și, ca să vedeți că „pușcăriașul” știa ceva…să mergem la film! Devine interesant de la minutul 14,00!
Vizionare plăcută și mai ușor cu „democrația” pe scări!
Cătălin Dumitriu

Ai un comentariu?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Powered by WordPress.com. Temă: Baskerville 2 de Anders Noren.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: