VIDEO – Propagandă, trolli, Rusia cu izmene rupte-n cur și determinism european!


Plecate la vânat de spirite și conștiințe europene rătăcite, armatele de trolli plătite de Kremlin și organizate după chipul și asemănarea celor care proslăvesc oligofrenic Mama Rusie și hegemonia ei parazitară, deși națiunea, dincolo de Urali, are izmenele încă rupte-n cur din cauza lipsei acute de ac și ață de culoarea nădragilor, s-au impiedicat, ca țiganul la mal, de un vechi ceaslov european în care sunt scrise, din vremurile în care aștia din Vest înființau universități, iar rusul trăia sub pământ și vâna “marmote” cu arcul, câteva cuvinte în jurul cărora se construiește și astăzi, mai greu sau mai ușor, Europa modernă.

Poporul rus nu are nici o vină, sunt oameni ca și noi, captivi însă unei fragilități democratice endemice. Civilizația europeană a învățat de mult să prețuiască, la adevărata ei valoare, cultură rusă, elitele și aspirațiile unei națiuni pe al cărei grumaz stă așezată și lustruită impecabil cizma autocratului contemporan rus, indiferent care ar fi sau va fi numele acestuia.

A nu recunoaște că Rusia transpiră prin toți porii hegemonie este o mare eroare, așa cum a identifica soluțiile prin care poate fi anulată propaganda rusă, asumată dealtfel de Kremlin, presupune imediată și fermă poziționare din partea fiecărui cetățean european care înțelege corect efectele impertinenței cu care Rusia intră astăzi, neinvitată și nespălată pe picioare, în casele, comunitățile și gândurile noastre.

Pentru înțelegerea corectă a fenomenului propagandei ruse, vă propun spre vizionare un film, o încercare decentă care-și propune să “facă clarul”, așa cum spun fotografii, pe imaginea complexă a ofensivei digitale ruse asupra mentalului colectiv european, astăzi aparent instabil, dar susținut de legile nescrise ale unui determinism istoric care nu poate fi anulat! NICIODATĂ!

Cătălin Dumitriu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: