Dacă folosiți ura pentru a câștiga aceste alegeri vă spun un sincer…HAI SICTIR!


Piticul ăsta, un avocat care a decis să poarte în a doua parte a vieții un cearșaf alb, să mănânce mai puțin, să tacă complet o zi pe săptămână și să predice alor lui, în majoritate analfabeți, nonviolența și iubirea necondiționată față de semeni, a obținut, cu “rahatul” lui de comunicare politică, independența poporului său, prin `47!

Stăpânitorii, britanicii aroganți ai jumătății de secol XX, nu înțeleg nici astăzi cum, paradoxal, teoria iubirii i-a văduvit de perla Coroanei. Cum ar veni, spus în doar câteva cuvinte, violența și moartea cuceresc și stăpânesc popoare, în vreme ce doar iubirea le eliberează!

Așă că, vouă, găștilor de candidați și consultanți inconștienți care puneți atâtea lemne pe focul urii și veninului cu care împărțiți România în două, în bună și rea, vă spun două lucruri: dacă folosiți ura fără să înțelegeți cât de rău faceți acestui neam, pe termen lung, vă rog să gândiți mai mult înainte de a spune sau a face, iar dacă folosiți ura intenționat, doar pentru a obține beneficii electorale de moment, vă spun un sincer…HAI SICTIR! (n.r. în foto Gandhi, patriarhul Indiei moderne!)

PS: Eu l-am găsit pe acest Gandhi al României! Iată-l pe FACEBOOK și pe WIKIPEDIA! De ură, minciuni și venin m-am săturat. Îl vreau pe bătrânu`! Candidează la București, la Senat, din partea PNL, și-l voi vota! PUNCT!

One thought on “Dacă folosiți ura pentru a câștiga aceste alegeri vă spun un sincer…HAI SICTIR!

Add yours

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: