Dacă folosiți ura pentru a câștiga aceste alegeri vă spun un sincer…HAI SICTIR!

Piticul ăsta, un avocat care a decis să poarte în a doua parte a vieții un cearșaf alb, să mănânce mai puțin, să tacă complet o zi pe săptămână și să predice alor lui, în majoritate analfabeți, nonviolența și iubirea necondiționată față de semeni, a obținut, cu „rahatul” lui de comunicare politică, independența poporului său, prin `47!

Stăpânitorii, britanicii aroganți ai jumătății de secol XX, nu înțeleg nici astăzi cum, paradoxal, teoria iubirii i-a văduvit de perla Coroanei. Cum ar veni, spus în doar câteva cuvinte, violența și moartea cuceresc și stăpânesc popoare, în vreme ce doar iubirea le eliberează!

Așă că, vouă, găștilor de candidați și consultanți inconștienți care puneți atâtea lemne pe focul urii și veninului cu care împărțiți România în două, în bună și rea, vă spun două lucruri: dacă folosiți ura fără să înțelegeți cât de rău faceți acestui neam, pe termen lung, vă rog să gândiți mai mult înainte de a spune sau a face, iar dacă folosiți ura intenționat, doar pentru a obține beneficii electorale de moment, vă spun un sincer…HAI SICTIR! (n.r. în foto Gandhi, patriarhul Indiei moderne!)

PS: Eu l-am găsit pe acest Gandhi al României! Iată-l pe FACEBOOK și pe WIKIPEDIA! De ură, minciuni și venin m-am săturat. Îl vreau pe bătrânu`! Candidează la București, la Senat, din partea PNL, și-l voi vota! PUNCT!

Un gând despre „Dacă folosiți ura pentru a câștiga aceste alegeri vă spun un sincer…HAI SICTIR!

Adăugă-le pe ale tale

Ai un comentariu?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Powered by WordPress.com. Temă: Baskerville 2 de Anders Noren.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: