DESPRE CUM ÎȘI BAT JOC NIȘTE DOBITOCI DE INTIMITATEA ȘI DELICATEȚEA FEMEILOR!

Îmi petrec foarte mult timp în mașină. Radioul își face treaba, de ani buni de zile. Reclamele radio fac și ele parte din viața pe care mi-o petrec la volan.

Sunt ani buni de când asist la evoluția spoturilor comerciale concepute de creativii noștri de rahat și constat că acestea devin din ce în ce mai explicite.

Probabil că există un set rezonabil de motive pentru care publicitarii au ales să valorize excesiv detaliul. Mă gândesc, misogin incurabil fiind, că doamnele și domnișoarele noastre înțeleg din ce în ce mai greu beneficiile „clare” pe care le generează achiziția și folosirea unui produs anume.

Interesantă abordarea, mai ales când, nu-i așa, spoturile reușesc să izoleze, cu o fidelitate halucinantă, niște femei suferinde care au musai nevoie de “țepele” pe care niște unii doresc să le vândă acestora, cu orice preț. Apuretin, Zellena Med sau Kebene Plus sunt exemple relevante în acest sens!

Din câte am înțeles eu, și dacă sunt în eroare vă rog să mă corectați, primul produs le ajută pe femei să nu mai rețină apă, cel de-al doilea produs este recomandat când vulva miroase urât, iar cel de-al treilea este cel mai sigur leac împotriva constipației de care suferă, potrivit spotului în cauză, din ce în ce mai multe femei.

În mod clar, în astfel de cazuri detaliul este complet nepotrivit! Fără putință de tăgadă, delicatețea și intimitatea feminină sunt compromise, conceptual vorbind, de astfel de module de comunicare.

Probabil că-i mai și miroase, probabil că nu a mai făcut caca de ceva vreme, poate că reține și apa, sigur că-i crește din nou păr pe mâini și pe picioare, poate că i s-au lăsat țâțele de tot, dar…băi, handicapaților, opriți-vă!

Ce dracu vreți? Să mă apuc s-o sug?

Ai un comentariu?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Powered by WordPress.com. Temă: Baskerville 2 de Anders Noren.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: