ROMÂNIA ÎNCĂ SE UȘUREAZĂ, FĂRĂ NICI UN FEL DE PROBLEMĂ, ÎN BUDA DE LEMN DIN FUNDUL CURȚII!

După terminarea balamucului cu aceste alegeri, s-au numărat voturi! După numărare s-a constatat, fără putință de tăgadă, că tot ăia sunt! Și mă refer la primarii realeși, cei care stăpânesc comunitățile de români înspăimântate de schimbare.

Schimbarea, în sine, este singura care poate garanta o dinamică articulată pentru orice comunitate din țara asta. Mai mult decât atât, singurul lucru de care votantul clasic s-a putut agăța, pentru confortul lui general, a fost primarul în funcție, așa cum este el: mai bun sau mai rău, mai hoț sau mai puțin hoț!

Într-o societate bolnavă de scenarită și siluită de mesajele pline de fatalism transmise de media care face jocuri, oamenii au votat ceea ce cunosc.

S-a refuzat, cu mici excepții, modelul PRIMARULUI CONTEMPORAN! A fost preferat un model mai vechi, dar aparent încă funcțional. Ciudat sau nu, România va mai rămâne pe poziții încă multă vreme, până la momentul în care cei foarte mulți, cei care refuză votul ca sancțiune imaginară față de clasa politică, vor decide că este momentul să intre în joc!

La cum se vede astăzi povestea alegerilor locale, se pare că șansele de a avea repede parte de primari contemporani, cu multă carte, papion și redingotă, sunt extrem de mici.

Ca atare, pierdem timpul cu detalii! Aproape toată România este încălțată, încă, în cizme de cauciuc și se ușurează, fără nici o problemă, în buda de lemn din fundul curții!

Singura chestiune bună în toată povestea asta este că nu trebuie să mai tragem apa! Acolo, în fundul curții, este suficient să tragem doar ușa după noi! Lumină oricum nu este și nu va fi niciodată!

Un gând despre „ROMÂNIA ÎNCĂ SE UȘUREAZĂ, FĂRĂ NICI UN FEL DE PROBLEMĂ, ÎN BUDA DE LEMN DIN FUNDUL CURȚII!

Adăugă-le pe ale tale

Ai un comentariu?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Powered by WordPress.com. Temă: Baskerville 2 de Anders Noren.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: