DE CE AI UITAT, ROMÂNE, CĂ EȘTI CEL MAI IUBIT DINTRE PĂMÂNTENI?

Am uitat de multă vreme cine suntem, de fapt! Totul în jurul nostru este o piesă de teatru, cu actori aliniați corect de către regizori ascunși în spatele scenei, anonimi, fără nume și prenume.

Am uitat să fim noi înșine, nu mai suntem atenți la detalii, nu mai avem timp să gândim singuri și împrumutăm sinucigaș gândurile altora, gândurile regizorilor.

Atât de ușor de manipulat este acest popor, încât stau și mă gândesc, la modul cel mai serios, dacă nu ar fi mai bine să ne transformăm, cu acte în regulă, într-o sectă! Să avem și noi un guru al nostru.

Ai uitat, cititorului, că și tu ești unul dintre cei mai iubiți dintre pământeni? Sigur, fără nici un fel de îndoială, cineva te iubește cel mai mult de pe Pământ! Nu-ți fie teamă, nu ești singur, porți mereu, după tine, dragostea cuiva.

Și, dacă nu ești singur, dacă ești iubit, dacă cuiva îi este dor de tine, care sunt motivele pentru care îți este teamă? Pentru teamă se numește senzația pe care o ai când te trezești și constați cu stupoare că ai ajuns să împrumuți sinucigaș gândurile altora!

Române, ești unul dintre cei mai iubiți dintre pământeni, gândește și restul vine de la sine!

Gândește TU, pentru tine și pentru cei care te iubesc!

Ai un comentariu?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Powered by WordPress.com. Temă: Baskerville 2 de Anders Noren.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: