SCRISOARE DESCHISĂ CĂTRE DUMNEZEU!

Excelență,

În ultima perioadă se întâmplă lucruri. Atât de multe încât aici, în România, în colțul ăsta de lume, despre care unii zic că l-ai binecuvântat de la începuturi, am devenit confuz. Atât de confuz încât nu-mi mai găsesc referințele corecte în lumea asta reală și cinică, bântuită de imbecili, mincinoși, oligofreni, hoți, ipocriți și creduli.

letter

Pentru că știu foarte bine că nu prea ai vreme de epistole de astea scrise pe genunchi, la laptop, deoarece citești toate pomelnicele lăsate în biserici de un popor captiv propriilor lui neputințe, te rog doar să treci pe lista ta de priorități și chestiunea care mă macină.

Nu este foarte mare lucru, un amănunt pentru tine, pentru puterea și bunătatea ta.

Crezi oare, că este posibil, ca într-un timp relativ rezonabil, vreo câteva sute de ani, țara asta în care trăiesc și eu, să fie o țară în care oamenii vor învăța din nou să zâmbească?

Atât, mai mult nu îndrăznesc să vreau. Nici pentru mine, nici pentru cel care va citi aceaste rânduri…

3 gânduri despre „SCRISOARE DESCHISĂ CĂTRE DUMNEZEU!

Adăugă-le pe ale tale

  1. Confuzia și elogiul stupidității planetare nu vine de la români… Cu Dumnezeu, nu se dialoghează, oricum,e nevoie de puritate lăuntrică… DVF.

  2. Confuzia și elogiul stupidității planetare nu vine de la români… Cu Dumnezeu, nu se dialoghează, oricum,e nevoie de puritate lăuntrică…

Ai un comentariu?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Powered by WordPress.com. Temă: Baskerville 2 de Anders Noren.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: