DE LA CE VÂRSTĂ ÎNCEP FEMEILE SĂ AIBĂ PROBLEME CU PROSTATA ȘI CUM POT ELE EVITA ACEST LUCRU!


Cea mai întâlnită problemă medicală a femeilor este prostata. Dincolo de suferințele care au legătură cu secreția din ce în ce mai scăzută de estrogen, problema prostatei este una cu care se confruntă din ce în ce mai des, mare parte dintre femeile lumii în care trăim.

Simptomatologia este clar definită în literatura de specialitate. Când nu prea mai ai cu ce, problemele de cuplu devin main principal, iar toate celelalte…marginale.

Femeile încep să aibă probleme cu prostata de pe la 18 ani. Pentru că atunci este vârsta la care ele înteracționează la modul real cu toată cazuistica acestui concept. În spatele prostatei se află întotdeauna un individ, care, posesor de glandă specifică, prestează.

Timpul face reglajele necesare. De exemplu, un senzor foto CMOS la un Canon generație nouă este capabil să „ducă” între 150 – 200 000 de declanșări. După care, duci aparatul la producător și schimbi senzorul. Body-ul este OK, senzorul se paradește după un număr limitat de utilizări.

Ca atare, când femeia achiziționează un „second hand”, prima ei întrebare pusă „vânzătorului” trebuie să fie foarte clară și are legătură cu senzorul despre care am scris mai sus. Dacă samsarii de mașini pot „aranja” foarte simplu kilometrajul unei mașini, la Canon acest lucru nu se poate. La fel în cazul posesorilor de prostată.

Vârsta la care femeiele încep să aibă probleme cu prostata este direct proporțională cu vârsta și nivelul de exploatare a second hand-ul achiziționat.

Utilizați responsabil resursa, este garanția faptului că vor fi și mâine femei fericite pe acest Pământ!

PS: Am glumit, nu vă panicați! Iubiți și fiți iubite!

Un gând despre „DE LA CE VÂRSTĂ ÎNCEP FEMEILE SĂ AIBĂ PROBLEME CU PROSTATA ȘI CUM POT ELE EVITA ACEST LUCRU!

Adăugă-le pe ale tale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat asta: