CE AM EU ȘI NU VA AVEA INDIVIDUL ĂSTA NICIODATĂ!


Unii bărbați, potrivit previzibilului Fleming, merită numere. Cel mai celebru număr pare a fi acest 007. Numărul care salvează lumea de la dezastru. Bun! Bărbații care poartă numere sunt…într-un anume fel.

Au mușchi, pistoale mici dar puternice, poartă smoching, beau Martini, fumează trabuc și fac dragoste, fără să facă vreun efort în a le cuceri, cu toate femeile pe care, noi, bărbații normali, nu le vom putea invita nici măcar la o amărâtă de cafea.

Îmi veți spune că sunt invidios pe acest păcătos de număr. Probabil. Deși, la vârsta mea, bărbăția se măsoară, teoretic cel puțin, altfel. Îmi veți spune că am burtă și pectoralii mei nu mai sunt ca altădată. De acord și cu asta, înțeleg puterea comparației. Îmi veți spune că mor de nervi deoarece nu am un pistol așa cum are “numărul” cu pricina. Da, este adevărat, nu am. Și, tot așa, îmi veți putea spune foarte multe.

Ei bine, eu, ca mulți alți bărbați normali de pe această planetă, am ceva cu care Bond nu se va putea lăuda niciodată. Am datorii! La bănci!

Cătălin Dumitriu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: