CE AM EU ȘI NU VA AVEA INDIVIDUL ĂSTA NICIODATĂ!

Unii bărbați, potrivit previzibilului Fleming, merită numere. Cel mai celebru număr pare a fi acest 007. Numărul care salvează lumea de la dezastru. Bun! Bărbații care poartă numere sunt…într-un anume fel.

Au mușchi, pistoale mici dar puternice, poartă smoching, beau Martini, fumează trabuc și fac dragoste, fără să facă vreun efort în a le cuceri, cu toate femeile pe care, noi, bărbații normali, nu le vom putea invita nici măcar la o amărâtă de cafea.

Îmi veți spune că sunt invidios pe acest păcătos de număr. Probabil. Deși, la vârsta mea, bărbăția se măsoară, teoretic cel puțin, altfel. Îmi veți spune că am burtă și pectoralii mei nu mai sunt ca altădată. De acord și cu asta, înțeleg puterea comparației. Îmi veți spune că mor de nervi deoarece nu am un pistol așa cum are “numărul” cu pricina. Da, este adevărat, nu am. Și, tot așa, îmi veți putea spune foarte multe.

Ei bine, eu, ca mulți alți bărbați normali de pe această planetă, am ceva cu care Bond nu se va putea lăuda niciodată. Am datorii! La bănci!

Cătălin Dumitriu

Ai un comentariu?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Powered by WordPress.com. Temă: Baskerville 2 de Anders Noren.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: