DE CE VORBIM CU GURA PLINĂ ÎN LUMEA CULORILOR…POLITICE!

În spatele lui Dragnea vedem roșu, peste umărul lui Blaga galben, iar lângă Tăriceanu albastru. Mai sunt și alții/altele cu diferite nuanțe lângă ei.

În lumea culorilor politice, perversiunile sunt cotidiene, iar sexul oral, un mic dejun. Câteodată stau unele, altădată se așează comod, la primire, celelalte. Culorile au și ele, asemenea oamenilor, obsesii sexuale. Unele dintre ele termină mai repede, altele mult mai greu. Unele se mai și masturbează, cu frenezie câteodată, mai cu seamă în ore de maximă audiență, la TV.

Culorile o fac pe unde apucă: în parcuri, pe stadioane, pe străzi, în săli de teatru/spectacole, în spitale, în școli, și mai ales în Guvern sau Parlament. Culorile folosesc anticoncepționale, au mereu chiloți de schimb, sunt epilate și fac sex oral neprotejat doar cu anumite alte culori.

Sunt bisexuale, dependente de sex, nimfomane chiar. Unele dintre ele recunosc că sunt curve și se poartă ca atare. Altele se prefac minore, dar vârsta, în ciudata pornografie a culorilor, nu mai contează.

Cu cât este mai mică o culoare, cu atât stă mai multă vreme cu gura deschisă. Culorile mari, cu adevărat dominante, o fac în același timp cu două sau cu alte trei culori mai mici. Partida este, mereu, halucinantă. Culorile mici nu termină niciodată meciul în picioare, iar culoarea cea mare și-o șterge întotdeauna, la finalul partidei, de perdeaua din sufragerie.

Se întâmplă rar, este adevărat, un lucru interesant. Culoarea mare mai lasă câte ceva, la plecare, pe colțul noptierei.

Oamenii o fac și ei zilnic, cu aceste culori. Și, deși pe cei mai mulți dintre noi ne doare tare rău curul de vreo 25 de ani, vorbim încă cu gura plină despre ce vom face dacă…

Să fiți iubiți, eu unul nu mai stau cu spatele la ele, la culori…

Ai un comentariu?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Powered by WordPress.com. Temă: Baskerville 2 de Anders Noren.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: